„Tovább is van, mondjam még?” Szolgáltatás palettám

Virtuális Asszisztens

Emlékszel arra a gyermek versre, hogy „Mondjam még?”? 

Mikor a szolgáltatás palettámat szerettem volna megalkotni ez a mondóka jutott eszembe és azóta is ez jár a fejemben, mikor egy megbeszélésen felmerül, hogy milyen szolgáltatásaim vannak.

A virtuális asszisztens legfontosabb feladata az ügyfél tehermentesítése! Ha ezt nem tudja biztosítani az ügyfél számára, akkor nem végez hasznos munkát. Ezen gondolat mentén hoztam létre a szolgáltatásaim listáját.

Mindenki a saját erősségei alapján dolgozza ki a palettáját és ez alapján vállalja el a munkát. Én olyan Virtuális Asszisztens vagyok, aki nem vállal olyan feladatot, amit nem tud 100%-ban teljesíteni.

Virtuális Asszisztens
Szolgáltatás paletta

Ez alapján a következő szolgáltatásokkal indítottam el a vállalkozásomat:

 

  • Adminisztráció: egyszóval olyan feladatok melyeket Office programokkal el lehet végezni. „Tovább is van, mondjam még?”
  • Asszisztencia: röviden minden, ami a szervezéssel, egyeztetéssel és előadásokkal összefügg. „Tovább is van, mondjam még?”
  • Pénzügyi asszisztencia: ezen a területen olyan feladatokat végzek el, ami nem könyvelés, hiszen az a könyvelőd feladata, de én a keze alá dolgozok és tartom vele a kapcsolatot. „Tovább is van, mondjam még?”
  • Közösségi oldalak kezelése: ha van Facebook oldalad vagy csoportod rám bízhatod a kezelését, mert teljes körűen ellátom az adminisztrátori munkát. „Tovább is van, mondjam még?”
  • Hr adminisztráció: ezen a területen is maximálisan próbállak tehermentesíteni, de a döntés mindig a Te feladatod lesz. „Tovább is van, mondjam még?”
  • Egyéb: minden olyan feladat, amit előre egyeztetés után el tudok végezni. „Ha neked ez nem elég,” részletezve mondom még!

Virtuális asszisztensként a munka mellett folyamatosan képzem magam, mert tanulás nélkül nem lehetek naprakész. Minél több területen szeretném tehermentesíteni az ügyfeleimet. Szeretném elérni, hogy neked csak a döntéshozatallal kelljen foglalkoznod.

Ha úgy érzed, hogy ezen feladatok kiszervezésével tehermentesíthetnélek, akkor keress bátran.

A cikk írója- Kószóné Papp Ildikó, a Virtuális AsszisztÁsz Virtuális Asszisztens iroda vezetője. “Virtuális Asszisztensként célom, hogy minél több vállalkozást tudjak sikeresen támogatni és általuk saját vállalkozásom fejlődésén is dolgozzak. Munkám során használom az AVA Mentorprogram alatt tanultakat és sikeresen alkalmazom azokat. Büszke vagyok, hogy Virtuális Asszisztens lettem és ez által egy fantasztikus közösség tagja lehetek.” Ahol felkereshettek: weboldal: https://www.virtualisasszisztasz.hu/, e-mail: virtualisasszisztasz@gmail.com, facebook: Virtuális AsszisztÁsz