Virtuális Asszisztenssel a munka

Virtuális Asszisztens

Te tudod, hogy működik egy Virtuális Asszisztenssel a közös munka?

Minden vállalkozó életében eljön az a pont, amikor már nem bírja egyedül a munkát.  Egyszerre kell lenned legalább kettő helyen és közben a papírmunkát is intéznie kellene valakinek. Miközben a tárgyaláson ülsz, folyamatosan arra gondolsz, hogy ha vissza érsz az irodába még mennyi munka vár rád. Arról nem is beszélve, hogy otthon vár egy gyönyörű kisgyerek, aki már alszik, mikor hazaérsz, mert megint elhúzódott a munka és nem tudtad időben befejezni.

Ez így nem mehet tovább! Valakit alkalmaznod kell, de sajnos csak azt látod magad előtt, hogy nem tudsz 8 órában munkát biztosítani számára. Itt jön a képbe, hogy Virtuális Asszisztenst alkalmazz.

Őt nem kell 8 órában foglalkoztatnod, neki ha csak 1 órás munkád van nyugodtan kiszervezheted, nem fogja megkérdezni, hogy miért csak ennyi. De ha napi 1-2 órát vagy többet szeretnéd igénybe venni a szolgáltatásait, azt is megteheted.

Virtuális Asszisztens
Keresd meg a számodra szimpatikus Virtuális Asszisztenst!

Mikor kiválasztod a számodra szimpatikus virtuális asszisztenst, akkor a következő feladatokon fog végig menni a közös munka:

 • felkeresed üzenetben, e-mailben vagy telefonon,
 • megbeszéltek egy időpontot, mikor részletesen át tudjátok beszélni az általad kiszervezésre váró feladatokat,
 • megkeres téged Messengeren vagy Skypeon,
 • megbeszélitek a feladatokat (ez körülbelül 1 órát vesz igénybe),
 • árajánlatot küld a számodra,
 • átgondolod, hogy neked ez megfelel e,
 • ha nem, minden kötelezettség nélkül mentek a saját utatokon tovább.

Amik eddig történtek, azok még nem köteleznek téged semmire!

Ezután következnek azok a dolgok, melyek már kötelezettségekkel járnak:

 • ha elfogadod az árajánlatot, akkor megküldi számodra a szerződést,
 • a szerződésben megállapodtok a részletekről is, az árról, titoktartásról és arról, hogy mikorra kell a munka, meg persze, hogy mikor kell ezt kifizetned
 • a szerződést aláírva visszaküldöd és már kezdődik is a közös munka,
 • az elkészült munka után általában megkapod a számlát, melyet majd ki kell egyenlítened.

Ha megfelelt a munkája a Virtuális Asszisztensnek, akkor keresd fel bátran, máskor is ugyanez a menete a dolgoknak.

Amiket itt felsoroltam nagyon hosszadalmasnak tűnhetnek, de ha rugalmas mindkét fél, akkor pár óra és máris a kiszervezett munkával tud foglalkozni az asszisztens.

Remélem, most már bátran megkeresel egy virtuális asszisztenst, mert csak akkor tudod magad tehermentesíteni.

A cikk írója- Kószóné Papp Ildikó, a Virtuális AsszisztÁsz Virtuális Asszisztens iroda vezetője. “Virtuális Asszisztensként célom, hogy minél több vállalkozást tudjak sikeresen támogatni és általuk saját vállalkozásom fejlődésén is dolgozzak. Munkám során használom az AVA Mentorprogram alatt tanultakat és sikeresen alkalmazom azokat. Büszke vagyok, hogy Virtuális Asszisztens lettem és ez által egy fantasztikus közösség tagja lehetek.” Ahol felkereshettek: weboldal: https://www.virtualisasszisztasz.hu/, e-mail: virtualisasszisztasz@gmail.com, facebook: Virtuális AsszisztÁsz